På 12spiller.no selger ETN Grafisk pappsupportere på vegne av sportsklubber. Gjennomført kjøp innebærer at du godkjenner våre kjøpsbetingelser og samtykker til at du registreres i vårt kunderegister.

Kjøp og pris

Et kjøp er gjennomført når du mottar en bekreftelse på betaling på 12spiller.no. Prisen oppgitt inkl. merverdiavgift. Vi tar forbehold om feil som skyldes tekniske forhold.

Levering og sporing

Pappsupportere blir normalt sendt fra oss i løpet av 3 virkedager. Det er ikke sporing på din bestilling.

Bildebruk

I forbindelse med kjøpet bekrefter du at du har de rettighetene som er nødvendig for reproduksjon av bildene du har lastet opp. Merk deg at selv om du har fotografert en person, og dermed har opphavsrett til fotografiet, har du ikke automatisk rett til å publisere et portrett av personen. Du må ha samtykke for å bruke en annen persons portrett på en pappsupporter.

Der vi oppdager at du har lastet opp bilder som bryter med norsk lovgivning, vil vi stoppe produksjonen og ikke sende bildet videre til klubben.

Du vil ikke få refundert våre produksjonskostnader for bilder som bryter norsk lov.

Angrerett

Som forbruker har du 14 dagers ubetinget angrerett. Du behøver ikke å oppgi noen grunn for å bruke denne retten. Vi påbegynner imidlertid arbeidet med din pappsupporter raskt, og uten videre varsel. Du har ikke nødvendigvis rett på refusjon av produksjonskostnader. Det vil si at du bør fylle ut og sende inn ditt angreskjema så fort du angrer på ditt kjøp.


Din motpart i en angresak er sportsklubben som selger pappsupportere gjennom 12spiller.no. Sportsklubbens navn og adresse er oppgitt på angrerettskjema som kan lastes ned på 12spiller.no.